12 تذکر برای طراحی خانه بر اساس فنگ شویی
پایه های طراحي چيدمان ااتاق خواب باتوجه فنگ شويي، قسمت با اهمیت از راهبرد تولید ثروت براي انسان هاست چون ما حدودا يک سوم عمر خود را در آن منزل سپري ميکنيم.
در اين اتاق بدنمان استراحت ميکند و تجديد قوا ميکنيم و همزمان با آن مغز هم رويدادهاي روزمره را مروز ميکند و البته فرايندهاي مختلف ناخودآگاهي که اطلاع زيادي از آنها نداريم را از طريق خواب ديدن تجربه مينماييم.
علاوه بر استفاده از نکات مهم براي طراحي اتاق خواب بر اساس فنگ شويي ، ميتوانيد از جدول فنگ شويي (باگوا) براي تقويت جنبه هاي مختلف اتاق خواب خود براي رسيدن به اهداف مهم زندگي تان استفاده کنيد.
نکته اول : قسمت بالاي تخت خواب (قسمتي که بالاي سرمان قرار ميگيرد) بايد ۳ تا ۵ سانتیمتر از ديوار فاصله داشته باشد ، هدف اصلي از اين مساله، جريان آزاد هوا يا انرژي است.
اگر کناره تخت خوابتان هم در کنار ديوار است ، بايد فاصله مشابه ۳ تا ۵ سانتیمتر را بين تخت و ديوار قرار دهيم (اين اندازه از مقياس چيني که به قسمتهاي يين و يانگ تقسيم شده بدست آمده است).
نکته دوم : قسمت پايين تخت ( قسمتي که پايمان را قرار ميدهيم ) هرگز نميبايست به سمت در باشد ، دليل اين مساله اين است که انرژي ساير قسمتهاي خانه سبب کم شدن آرامش هنگام خواب ميگردد.
نکته سوم : هرگز آينه يا ميز آينه دار را (در صورتيکه که در هنگام دراز کشيدن روي تختخواب بتوانيد تصوير خود را در آن ببينيد) روبروي تخت خواب قرار ندهيد اما اگر آينه خيلي بالا قرار گرفته باشد مشکلي ايجاد نمي کند ، ميتوانيد آينه را به جاي ديگري منتقل کنيد يا هر شب قبل از خوابيدن آن را با پارچه اي بپوشانيد.
نکته چهارم : اگر قطعه اي از مبلمان موجود در اتاق خواب بصورت اريب در گوشه اتاق قرار گرفته باشد ، قسمت گوشه اتاق را با موجودي زنده پر کنيد تا از انباشت انرژي مُرده جلوگيري شود.
نکته پنجم : از گياهان برای نرم کردن گوشه های تيز مبلمانی که مستقيماً روبروي موقعيت خواب شما هستند استفاده کنيد.
نکته ششم : اکثر اتاق ها در ساختمانهاي مدرن درهاي بلندي دارند و لذا جريان انرژي مثبت را خنثي ميکنند ، ساده ترين راه براي اصلاح آن عبارات است از :
• اندازه گيري ارتفاع در
• کم کردن ارتفاع ايده آل
يک قطعه چوب با همين ابعاد تهيه کنيد و با چسب به قسمت بالاي چارچوب متصل کنيد و آنرا رنگ کنيد تا همرنگ محيط اطرافش شود ، ترکيب حاصل شبيه چارچوب اصلي در خواهد بود.
نکته هفتم : بين انباشتگي بي نظم و جمع و جور انبار کردن ميبايست تمايز قايل شويم ، وقتي را براي خلاص شدن از دست چيزهايي که ديگر نيازي به آنها نداريد و مرتب کردن چيزهايي که ميبايست نگه داريد اختصاص دهيد ، فضايي که چيزها را در آن انبار ميکنيد را تميز و منظم نگه داريد.
نکته هشتم : تا جايي که ميتوانيد فضاي فضاي زير تختخواب تان را تميز و خالي نگه داريد ، شايد بتوانيد چيزهايي که معمولاً در زير تختخواب نگه ميداشتيد را در يک کمد ديواري قرار دهيد.
نکته نهم : هر سال يکبار کمد ديواري را مرتب کنيد ، خيلي جدي از خود بپرسيد که ايا نگه داشتن لباسي که حداقل دوازده ماه آن را نپوشيده ايد عقلاني است؟ تمام لباسهايي که اضافه هستند را بيرون بريزيد و يا به افراد نيازمند بدهيد و فضا را براي يک کمد جديد و جذابتر آماده کنيد.
نکته دهم : از قرار دادن ميز تحرير يا فضاي اداري در اتاق خواب خودداري کنيد ، اتاق خواب مي بايست يک فضاي کاملاً شخصي باشد نه فضايي که کار و استراحت را با هم داشته باشد ، اگر يک ميز تحرير در گوشه اتاق خواب داريد با استفاده از يک صفحه يا پارتيشن آنرا از فضاي اتاق خواب جدا کنيد.
نکته يازدهم : با استفاده از جدول فنگ شويي نقاط مختلف اتاق خواب را شناسايي کنيد و تابلو تصاوير و يا وسايل تزئيني را با توجه به اين جدول قرار دهيد ، تصوير قاب گرفته شده که در بردارنده تصوير آب است در قسمت ثروت و تصوير يکي از اعضاي خانواده در قسمت روابط ميتواند بطرز مناسبي در دکور اتاق خواب قرار گيرد.
نکته دوازدهم : از جلوي در اتاق به اتاق خوابتان نگاه کنيد و دقت کنيد که اولين حسي که به شما دست ميدهد چيست؟ آيا احساس ميکنيد که اتاق آرامش بخشي براي خواب است؟ آيا راحتی ، امنيت ، فضاي کافي و هر حسي که براي ارامش نياز است را به شما ميدهد ؟ اگر اينگونه نيست تغييراتي در آن دهيد تا احساس خوبي به شما دست دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر